Bij dit gedeelte ga je alle onderdelen aan elkaar monteren. Dit doe je door de stappen zo goed mogelijk op te volgen. Succes!

 

Stap 1: Houd het kunststof deel op het houten frame en neem de gaten over op het hout. Zorg ervoor dat het kunststof deel netjes in het midden gaat komen. Boor nu de gaten met een accu boormachine met een boor van 2 mm op de juiste plek. Klem hiervoor het houten frame vast in de bankschroef.

 

Stap 2: Zet het kunststof nu vast met een schroefje van 2,9 x 9,5 mm en een kruiskopschroevendraaier. 

 

Stap 3: Zet een kruislijn op 1,5 cm van beide zijde van het hout doet dit zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van je werkstuk. Boor nu met een boor van 1,5 mm een gat bij de gezette kruisjes. Klem hiervoor je werkstuk vast.

 

Stap 4: Perst de uiteinden van het ijzerdraad nu door het hout zodat het ijzerdraad aan de onderkant ongeveer 1 cm uitsteekt.

 

Stap 5: Klem je werkstuk nu op zijn kop in de bankschroef vast. Houd de batterijhouder nu in het midden van het houten frame en zet deze vast met twee schroefjes en een kruiskopschroevendraaier. Deze keer hoef je niet voor te boren.

 

Stap 6: Klem het houten handvat vast in de bankschroef en boor een gat in het midden van het handvat van waar het schroefoog moet komen. Het get moet ongeveer 2 cm diep zijn.

 

Stap 7: Houd het uiteinde van het rode draad in het gat en draai het schroefoog in het gat vast met je hand.

Stap 8: Let het metalen gedeelte op het houten frame en bepaal waar geboord moet worden door er een kruisje te zetten. Boor er vervolgens een gat met een boor van 2 mm. Zet nu het metalen deel vast met twee schroefjes van 2,9 x 9,5 mm en een kruiskopschroevendraaier.

 

Stap 9: Pak een kroonsteentje zet deze aan de ene kant vast op het ijzerdraad en de andere kant op het electra draad. Dit doe je door de schroefjes in het kroonsteentje aan te draaien met een platte schroevendraaier.

 

Stap 10: Houd de fitting aan de ene kant van het kunststof en draai een gloeilampje door het gat in het kunststof vast in de fitting.

 

Stap 11: Nu is je stressmeter klaar! Hopelijk heeft het maken hiervan je niet al te veel stress op geleverd? Tijd om te testen !!